ict

ict informatie

Online Marketing Bureau

Op zoek naar een online marketing bureau? Middels tools als search engine ads (Google Ads) en optimalisatie (SEO) zorgen wij dat potentiële klanten jou steeds beter kunnen vinden. Daarnaast bieden wij ook Social campagnes, Webdesign, E-mail Marketing en videoproductie diensten. Al onze werkzaamheden zijn gericht op het vergroten van jouw naamsbekendheid en het verhogen van de online sales om een beter rendement voor jouw onderneming te kunnen behalen.

online marketing bureau


fyndable.online

Refurbished producten

refurbished laptops

refurbished laptops zijn ‘nieuwe’ tweede kans laptops die vaak nog vele jaren mee kunnen.. Wist jij al dat deze ideale mogelijkheid bestond? Pak je voordeel met refurbished laptops. Meestal wordt electronica vervangen als er een vernieuwde variant op de markt komt. Bij een laptop is dit vaak al na 5 jaar. De levensduur van een gemiddelde laptop is echter 10+ jaar. Om die reden krijgen tegenwoordig steeds meer laptops een tweede kans, oftewel ze worden refurbished. Dit houdt in dat ze helemaal gereinigd, gecontroleerd en opnieuwd geinstalleerd worden. Hierna zijn ze zo-goed-als-nieuw, zowel van buiten als binnen. Jammer genoeg schrikken mensen af bij het woord tweedehands. Waarom zien wij dit niet gewoon als een tweedekans? Veel mensen hebben van tweedehands producten het idee dat ze minder goed presteren. Bij refurbished wordt de laptop echter helemaal uit elkaar gehaald, nagekeken, gereinigd en opnieuw geïnstalleerd. Door dit zorgvuldige proces komt de kwaliteit van de refurbished laptops heel dicht bij de kwaliteit van het oorspronkelijke product. De naam tweedehands staat dus niet gelijk aan tweedekans. Refurbished laptops zijn zo goed als nieuw. Eigenlijk is het verschil tussen een refurbished en nieuwe laptop nauwelijks te merken. . Geloof je het nog niet? probeer zelf eens een refubished laptop uit en ervaar de kwaliteit.

afbeelding systeem beheer

systeembeheerder

systeembeheerder tips

De systeembeheerder is een ICT professional die aansprakelijk is voor het dagelijks beheer en het onderhouden van de ICT apparatuur binnenin een bedrijf. Bij computerproblemen of andere technische moeilijkheden is de systeembeheerder degene die handelend optreedt om de moeilijkheden te verhelpen. Grote kantoren maken weleens onderscheid tussen een systeembeheerder en een netwerkbeheerder, echter betreft het in de meeste bedrijven één functie. Indien je een systeembeheerder wilt inhuren, denk dan eerst eens bij jezelf na wat de omvang van je bedrijf is. Is het wenselijk dat er elke dag een systeembeheerder aanwezig is? Leid je een kantoor met veel mensen en een uitgebreid IT systeem, dan is een systeembeheerder in vaste dienst verstandig. Wil je het systeembeheer uitbesteden maar wil je niet echt in een vaste werknemer investeren, dan kan het een goed idee zijn om slechts gedeeltelijk uit te besteden. In dit geval laat je een ICT dienstverlener je systeem onderhouden, om in te grijpen wanneer er iets mis gaat. Ook als je regelmatig een controle wilt, is uitbesteden een verstandige keuze.

ict systeembeheerder

ict systeembeheerder

Netwerkbeheer functie

In een onderneming is de netwerkbeheerder diegene die regelt dat de systemen binnen een bedrijf met elkaar kunnen communiceren. Uiteraard computers, maar denk ook aan netwerkprinters, modems, telefoons, routers, en camera’s. De hoeveelheid (verschillende) apparaten maken een netwerk ingewikkeld en gevoelig voor ellende. Je zorgt voor het designs, het opzetten, het beheer, het onderhoud en de beveiliging van een netwerk. Werkzaamheden kunnen bestaan uit het analyseren, testen, moeilijkheden oplossen en evalueren van bestaande systemen, internetsystemen of een deel van een netwerk. Soms voer je onderhoudswerkzaamheden aan het netwerk uit. De dagelijkse werkplek van een netwerkbeheerder is bijvoorbeeld een ICT-afdeling van een kantoor of een bedrijf dat is gespecialiseerd in ICT. Bij kleinere bedrijven is een netwerkbeheerder vaak ook de systeembeheerder. Dat betekent dat je dan ook verantwoordelijk bent voor de werking van de systemen die op het netwerk zijn aangesloten. Binnen kleinere bureaus kan de functie netwerkbeheerder vaak niet gezien worden als fulltime functie. Het is ook denkbaar dat een netwerkbeheerder werkzaam is als consultant, omdat organisaties te maken kunnen hebben met complexe systemen, waardoor er behoefte is aan specialisme van buitenaf.
  • Netwerkbeheerder Binnen een organisatie is de netwerkbeheerder diegene die regelt dat alle apparaten met elkaar kunnen communiceren. Uiteraard laptops, maar denk ook aan netwerkprinters, modems, telefoons, routers, en camera’s. Het aantal (verschillende) apparaten maken een netwerk complex en gevoelig voor moeilijkheden. Je zorgt voor het designen, het opzetten, het beheer, het onderhoud en de beveiliging van een netwerk. Werkzaamheden kunnen bestaan uit het analyseren, testen, problemen oplossen en evalueren van bestaande systemen, internetsystemen of een onderdeel van een netwerk. Soms voer je onderhoudswerkzaamheden aan het netwerk uit. De werkplek van een netwerkbeheerder is bijvoorbeeld een ICT-afdeling van een bedrijf of een kantoor dat is gespecialiseerd in ICT. Bij kleinere organisaties is een netwerkbeheerder vaak ook de systeembeheerder. Dat betekent dat je dan ook verantwoordelijk bent voor de juiste werking van de apparaten die op het netwerk zijn aangesloten. Binnen kleinere bedrijven kan het beroep netwerkbeheerder vaak niet gezien worden als een volledige functie. Het is ook denkbaar dat een netwerkbeheerder werkt als consultant, omdat organisaties te maken kunnen hebben met ingewikkelde computernetwerken, waardoor er behoefte is aan specialisme van buitenaf.